Συγχαρητήριο στους εισακτέους του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και ενημερωτικό για τις κατατακτήριες Εξετάσεις

Η Διεύθυνση, οι καθηγητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας συγχαίρουν τους μαθητές της Γ Λυκείου  του Σχολείου μας (και τις οικογένειές τους) για την εξαιρετική επιτυχία τους στις εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η εισαγωγή των 13 από τους 15 υποψηφίους τελειόφοιτους μαθητές μας στα ΑΕΙ της γενικής καθώς και της μουσικής κατεύθυνσης είναι μια απόδειξη του υψηλού επιπέδου γενικής και μουσικής παιδείας που προσφέρεται στο Μουσικό Σχολείο. Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και τους ευχόμαστε στη ζωή τους πάντα να παίρνουν και να δίνουν τέτοιες μεγάλες χαρές. Είμαστε σίγουροι πως και ως φοιτητές (και επιστήμονες στο μέλλον) θα στηρίζουν με κάθε τρόπο το Σχολείο τους.

Καλές Σπουδές και πάντα Επιτυχίες παιδιά!

Από την κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας

Κατατακτήριες Εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται η διεξαγωγή κατατακτηρίων εξετάσεων για την πλήρωση των κενών θέσεων του Σχολείου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 7656/14-8-2014 έγκριση της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης, οι κατατακτήριες εξετάσεις αφορούν στην πλήρωση:

Μιας (1) θέσης στην Β΄ Γυμνασίου
Δύο (2) θέσεων στη Γ΄ Γυμνασίου και
Τεσσάρων (4) θέσεων στην Α΄ Λυκείου

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο  Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 από επιτροπή καθηγητών του Σχολείου. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι μαθητές είναι: Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Πιάνο Υποχρεωτικό, Ταμπουράς, όργανο Επιλογής του υποψηφίου (προαιρετικά για τη Β Γυμνασίου, υποχρεωτικά για τις άλλες τάξεις), Ιστορία Μουσικής (μόνο για τη Γ Γυμνασίου και την Α Λυκείου).

Η εξεταστέα ύλη είναι διαθέσιμη στο σχολείο και έχει ανακοινωθεί και στην Ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-mous-ptolem.koz.sch.gr/autosch/joomla15/. Οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις πρέπει να υποβληθούν στο σχολείο το διάστημα 1-9 Σεπτεμβρίου 2014, 9-1μ.μ. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σχολείο και στο τηλέφωνο 2463081775, Δευτέρα-Παρασκευή 9-1.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.