Απίστευτο: Γυναίκα πήγε με πόνους στην κοιλιά στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας και τελικά ήταν… έγκυος!Διαβάζουμε στο kozanimedia.gr:

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας: Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, εκεί έφτασε μια γυναίκα, μητέρα ήδη δυο παιδιών, η οποία παραπονέθηκε για σφοδρούς πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Έκπληκτοι, όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η εν λόγω γυναίκα ήταν έγκυος, κάτι που, όπως είπε η ίδια, δεν το γνώριζε! Και, μάλιστα, όχι απλά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά λίγο πριν γεννήσει!

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, αλλά μέχρι να φτάσει, η εν λόγω γυναίκα (η οποία, όπως μαθαίνουμε, πράγματι δεν έφερε οπτικά σημεία εγκυμοσύνης) έφερε πρόωρα στον κόσμο το μωρό της! Μόλις έφτασε το ασθενοφόρο, παρέλαβε το νεογνό για να το μεταφέρει στο Μαμάτσειο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής το μωράκι δεν άντεξε και κατέληξε…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά τα αποτελέσματα όλων των ιστολογικών εξετάσεων, θα διαπιστωθεί το αίτιο του θανάτου του νεογνού, ενώ η γυναίκα που το έφερε στη ζωή είναι καλά στην υγεία της.

Φυσικά, παραμένει άγνωστο το πώς η ίδια δε διαπίστωσε ότι είναι εγκυμονούσα, κάτι το οποίο πληροφορήθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, αλλά και το τι θα συνέβαινε εάν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας εκεινη την ώρα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.