Ο Γιάννης Αγγελάκας στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος μετά από μια αναγκαία διαφοροποίηση του προγράμματος που δημοσιοποιήθηκε και που αφορά στην πολιτική επιθεώρηση με τον Γεράσιμο Γεννατά που μετατοπίζεται κατά μία εβδομάδα, δηλαδή στις 8 Σεπτεμβρίου, αντί του αφιερώματος στον Πάνο Τζαβέλα που αναβάλλεται, σας προσκαλεί σε μια εκρηκτική μουσική παράσταση με έναν από τους πιο ξεχωριστούς εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής, τον Γιάννη Αγγελάκα και τους αξιόλογους συνεργάτες που τον υποστηρίζουν.

Μια καλλιτεχνική, καθαρή και ειλικρινής πρόταση που απαντάει μουσικά στις ανησυχίες και διαθέσεις της νέας γενιάς και που μοναδικά ξέρει να απευθύνει ο Γιάννης Αγγελάκας. Μία ξεχωριστή μίξη τραγουδιών από το παρελθόν το παρόν και το μέλλον, που ορίζουν το εδώ και τώρα του καθένα μας και δίνουν χαρακτήρα στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται η πιστή παρέα του τα τελευταία χρόνια, ο Ντίνος Σαδίκης στο μπαγλαμά και το τραγούδι, ο Χρήστος Χαρμπίλας στα ηλεκτρονικά και τα κρουστά, ο Τίτος Καργιωτάκης στην κονσόλα του ήχου, τα πλήκτρα και την ηλεκτρική κιθάρα και ο Στάθης Αραμπατζής στην κιθάρα.

Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω,

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ.

Η είσοδος στους μαθητές, σπουδαστές και άνεργους είναι στα 5 ευρώ με το ποτό.

Χορηγοί:
• Αμαρυλίς
Ανθοδιακοσμήσεις
Μπουσίου & Εστίας 3, Κοζάνη
• ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Κατάστημα Κοζάνης
Π. Χαρίση 1-3
• «Dot-Print» Γραφικές τέχνες
Γκέρτσου & Εθνομαρτύρων 15, Κοζάνη
• KOTRIDIS TRAVEL
Δημοκρατίας 1, Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.