Η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε το φωτορεπορτάζ του kozaniLife.gr



“Το “κοινωνικό συμβόλαιο” σήμερα γίνεται όρκος. Σας θέλω όλες και όλους στον αύλειο χώρο του κτιρίου της περιφέρειας στη ΖΕΠ για να δηλώσουμε οτι απο την 1η του Σεπτέμβρη η άμεση δημοκρατία γίνεται πράξη. Και οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας διοικούν τον τόπο τους”.

Ήταν το κάλεσμα που απηύθυνε ο Θόδωρος Καρυπίδης από τον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο και ο κόσμος ανταποκρίθηκε.

Με τη δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πλήθος κόσμου πολιτικού και μη, παραβρέθηκε για να παρακολουθήσει την τελετή της ορκωμοσίας.

Βουλευτές του Ν. Κοζάνης όπως η κ. Ραχήλ Μακρή, ο κ. Κασαπίδης Γεώργιος και η κ. Ευγενία Ουζουνίδου ήταν παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας, ενώ στις “κυβερνητικές” απουσίες (Π. Κουκουλόπουλος, Μ. Παπαδόπουλος) ο κ. Καρυπίδης δεν αντιστάθηκε να αναφερθεί.

Στον προαύλιο χώρο στον οποίο πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκομωσίας επικρατούσε το αδιαχώρητο από κόσμο και ο νέος Περιφερειάρχες κ. Θεόδωρος Καρυπίδης έδειχνε πιο ικανοποιημένος από ποτέ.

Σταθερός στις προγραμματικές του δηλώσεις νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, τόνισε για άλλη μία φορά για το ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ : “Tο ειδικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Η , θέλουν δεν θέλουν κάποιοι θα γίνει”.

Αφού ευχαρίστησε για πολλοστή φορά τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε , τόνισε πώς δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη αυτή δίνοντας ηχηρό καλέσμα στον κόσμο“Μαζί θα διοικήσουμε” .

Τέλος ευχαρίστησε τους συνοδοιπόρους εκλεγμένους και μη Περιφεριακούς του Συμβούλους και δεν θα μπορούσε να παραλείψει την οικογένεία του που όλο αυτό το διάστημα όπως αναφέρθηκε ήταν το πιο στιβαρό του στήριγμα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του kozaniLife.gr:

{gallery}orkomosia14{/gallery}

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.