Οι αντίθετοι κόσμοι συνεχίζουν να συναντιούνται στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης!



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η  Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Οι δράσεις, που συνεχίζονται μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των μικρών φίλων της βιβλιοθήκης, που ψάχνουν τρόπους να περάσουν δημιουργικά και χαρούμενα τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μια ομάδα 35 εθελοντών, με πολλές διαφορετικές ειδικότητες βοηθούν τα  παιδιά -ηλικίας 4 έως 14 ετών- να μυηθούν  στην περιπέτεια των αντίθετων και στον κόσμο των βιβλίων, έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες, ανθρώπους, μουσική, επιστήμες, τέχνες και  χρώματα.

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, κατά τις ώρες λειτουργίας της.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για το αναλυτικό πρόγραμμα της καλοκαιρινής καμπάνιας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.kozlib.gr ή στο Facebook της Βιβλιοθήκης, www.facebook.com/pages/Κοβεντάρειος-Βιβλιοθήκη-Κοζάνης/371850862846989 , ή καλέστε στο τηλέφωνο 2461350435 ή να στείλτε  μήνυμα στα e-mail: service@kozlib.gr & vamvamat@yahoo.gr για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση
 

Δείτε βίντεο από τις πρόσφατες δράσεις της βιβλιοθήκης μας:

http://youtu.be/ADOy_hXJ_aQ

http://youtu.be/TLRJejVmtzE

Δείτε εδώ όλες τις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας:

https://www.flickr.com/photos/124809072@N08/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.