Κατατακτήριες Εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2014 στο Μουσικό Σχολείο ΠτολεμαΐδαςΑπό το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται η διεξαγωγή κατατακτηρίων εξετάσεων για την πλήρωση των κενών θέσεων του Σχολείου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 7656/14-8-2014 έγκριση της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης, οι κατατακτήριες εξετάσεις αφορούν στην πλήρωση:

Μιας (1) θέσης στην Β΄ Γυμνασίου
Δύο (2) θέσεων στη Γ΄ Γυμνασίου και
Τεσσάρων (4) θέσεων στην Α΄ Λυκείου

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο  Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 από επιτροπή καθηγητών του Σχολείου. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι μαθητές είναι: Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Πιάνο Υποχρεωτικό, Ταμπουράς, όργανο Επιλογής του υποψηφίου (προαιρετικά για τη Β Γυμνασίου, υποχρεωτικά για τις άλλες τάξεις), Ιστορία Μουσικής (μόνο για τη Γ Γυμνασίου και την Α Λυκείου).

Η εξεταστέα ύλη είναι διαθέσιμη στο σχολείο και έχει ανακοινωθεί και στην Ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-mous-ptolem.koz.sch.gr/autosch/joomla15/. Οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις πρέπει να υποβληθούν στο σχολείο το διάστημα 1-9 Σεπτεμβρίου 2014, 9-1μ.μ. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σχολείο και στο τηλέφωνο 2463081775 (μέχρι το τέλος Αυγούστου μόνο κάθε Τετάρτη 9-1, από το Σεπτέμβριο: Δευτέρα-Παρασκευή 9-1).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.