Επιτυχημένο το 1ο Summer Camp χορού στην Πλάκα Λιτοχώρου από τον Σύλλογο «Κόζιανη»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Summer Camp χορού, το τριήμερο 15-17 Αυγούστου 2014,  το οποίο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» στο κατασκηνωτικό κέντρο των προσκόπων Κοζάνης στην Πλάκα Λιτοχώρου στην Κατερίνη.

Εξήντα άτομα, μέλη και φίλοι του συλλόγου συμμετείχαν στο camp, απόλαυσαν τη θάλασσα, διδάχθηκαν χορούς από τις Ελληνόφωνες περιοχές της Κάτω από το χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κο Στογιάννη Λεωνίδα, χόρευαν μέχρι τα ξημερώματα από τα αυθόρμητα γλέντια που στηνόταν και γνώρισαν τον προσκοπισμό και τη προσκοπική ζωή.

Επίσης υπήρχαν και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως παρακολούθηση παράστασης στο αρχαίο θέατρο του Δίου και ανάβαση στον Όλυμπο.

Άψογη η φιλοξενία των προσκόπων και συγκινητική η βοήθεια-φιλοξενία του Τοπικού Εφόρου Προσκόπων Κοζάνης κου Μωυσιάδη Ηλία, τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια.

«Κόζιανη μια μεγάλη παρέα» παντού και πάντα το αποδεικνύει, για αυτό ευχαριστούμε όλους τους φίλους που είναι πάντα κοντά μας και μας  ανταποδίδουν την αγάπη τους.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.