Η Μακρή Ραχήλ για τις δηλώσεις Κικίλια περί αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣΡαχήλ Μακρή: «Οι ένστολοι δεν είναι πεδίο πειραμάτων.»
 
Αφού ενέπαιξαν τους ενστόλους. Αφού τους υποσχέθηκαν μερίσματα που δεν έδωσαν. Αφού κατέστρεψαν το ταμείο επικουρικής τους ασφάλισης. Αφού κάλυψαν μεγαλοεργολάβους -καναλάρχες που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο ασφάλισής τους. Τώρα μιλούν για λογική και αναδιάρθρωση στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι ένστολοι δεν μπορεί να είναι πεδίο πειραμάτων, ούτε αποδέκτες ανούσιων υποσχέσεων. Για να μπορέσουν να παρέχουν προστασία στους πολίτες θα πρέπει πρώτα οι ίδιοι να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια.

Γι αυτό φροντίστε πρώτα να τους παρέχετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό, τα αλεξίσφαιρα που θα τους προστατεύουν από  τις σφαίρες των κακοποιών, τα περιπολικά που δεν έρχονται ποτέ από το υπουργείο περιβάλλοντος και μετά προβείτε σε ανέξοδες και εύκολες διοικητικές μεταρρυθμίσεις και δηλώσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.