Δήλωση Ραχήλ Μακρή για τις επιδρομές του ΣΔΟΕ σε σπίτια φορολογουμένων χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού



Ραχήλ Μακρή: «Η Συγκυβέρνηση των Σκανδάλων επιθυμεί να προσδόσει στο ΣΔΟΕ πρακτικές και μεθόδους της Κόζα Νόστρα»

Η Κυβέρνηση των φοροαπαλλαγών στους κομματικούς αρεστούς της Κεφαλογιάννη. Η Κυβέρνηση που καταστρέφει τους Έλληνες αγρότες για να υποταχθεί στους πατρώνους των Βρυξελλών. Η Κυβέρνηση που παραχωρεί δρόμους και διόδια σε καναλάρχες που δεν κατασκευάζουν ούτε μέτρο δρόμου. Η Κυβέρνηση που λαμβάνει τα νομοσχέδια με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα ψηφίζει άκριτα, για να μιλήσει για λάθος όταν εφαρμόζεται αυτό που οι ίδιοι αποφάσισαν.

Αυτή η Κυβέρνηση στέλνει το ΣΔΟΕ στα σπίτια των φορολογουμένων, που δεν είναι φίλοι του πρωθυπουργού, χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού για να λειτουργήσουν με μεθόδους και διαδικασίες μαφίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε τον εξευτελισμό του Συντάγματος για άλλη μια φορά, από αυτούς που για χρόνια έχουν συνταχθεί με τους οικονομικού δολοφόνους του Ελληνικού λαού. Θα μας βρουν έξω από κάθε σπίτι και μπροστά σε κάθε Έλληνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.