Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης: Απαιτούμε την αποζημίωση όλων των αγροτών και των επιχειρήσεων που πλήττονται από το ρωσικό εμπάργκοΟι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πρόεδρος μας Πάνος Καμμένος είχαμε εκφράσει εξ αρχής την έντονη διαφωνία μας με τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης στο θέμα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και γενικά της στάσης εναντίον της Μόσχας, που βάζει σε δοκιμασία τις σχέσεις μας με ένα ομόδοξο κράτος που το θέλουμε σύμμαχο.  Παράλληλα είχαμε προειδοποιήσει για ενδεχόμενα αντίποινα, σε περίπτωση που συνεχιζόταν η σύμπλευση με την Μερκελική πολιτική του “Ναι σε όλα” κατά της Ρωσίας και η στήριξη της κυβέρνησης των νεοναζιστών στην Ουκρανία, την οποία απερίσκεπτα αναγνώρισε πριν από οποιονδήποτε άλλον ο αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος.

Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και τώρα υφιστάμεθα τις συνέπειες, οι οποίες κτυπούν σε πρώτη φάση τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων οδηγώντας παραγωγούς και επιχειρήσεις της περιοχής μας (ραδακινοπαραγωγοί Βελβενδού, γουνοποιοί-γουνέμπορες Καστοριάς κ.α.)-οι οποίοι μέσω της εξαιρετικής δουλειάς τους είχαν προετοιμαστεί για να μπορέσουν να κάνουν εξαγωγές ποιότητας- στην απόγνωση και στην οικονομική καταστροφή.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου φέρει ακέραια την ευθύνη για το εμπάργκο στις αγροτικές μας εξαγωγές και είναι υπόλογη.

Τα συναρμόδια υπουργεία αρκούνται σε γενικόλογες ανακοινώσεις και αόριστες υποσχέσεις, οι οποίες καμία λύση δεν δίνουν στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή ο Έλληνας παραγωγός.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την συγκυβέρνηση να πάψει τον στρουθοκαμηλισμό μέσω ανακοινώσεων και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα αποζημιώνοντας πλήρως και στηρίζοντας παράλληλα οικονομικά τους Έλληνες παραγωγούς και τις ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την επιβολή του ρωσικού εμπάργκο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.