Αγροτοδασικές πυρκαγιές στην Ολυμπιάδα Εορδαίας, στο Σπάρτο Κοζάνης και στον Πελεκάνο Βοΐου

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε χθες (10/08/2014) στις 16:20 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:39 της ιδίας ημέρας, σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ Ολυμπιάδας του Δ. Εορδαίας. Από την πυρκαγιά κάηκαν 400 στρέμματα περίπου με υπολείμματα καλλιεργειών και 2,5 στρέμματα με γεωργικές εκτάσεις. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.  

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε στις 21:30 της ιδίας ημέρας η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:50, σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Σπάρτου του Δ. Κοζάνης. Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 200 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.  

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε χθες (10/08/2014) στις 23:45 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:45 της ιδίας ημέρας , σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Πελεκάνου του Δ. Βοΐου. Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 150 στρέμματα δασικής έκτασης και 100 στρέμματα με ξηρά χόρτα. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 20  άτομα από το πεζοπόρο τμήμα Δυτ.Μακεδονίας.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα της Π.Υ Πτολεμαΐδας και Π.Υ. Κοζάνης αντίστοιχα.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.