Ξεκίνησε από τον Πρωτέα Γρεβενών και έφτασε στο ΝΒΑ με αποδοχές πάνω από 9 εκατ. δολάρια!



Σύμφωνα με το έγκυρο Yahoo Sports, οι Ρόκετς ήρθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Παπανικολάου και την Μπαρτσελόνα και ο 24χρονος φόργουορντ που ξεκίνησε την καριέρα του  από τον ΠΡΩΤΕΑ Γρεβενών, θα μετακομίσει στο Χιούστον υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Αυτό θα του αποφέρει εγγυημένα 4,8 εκατ. δολάρια για τη σεζόν 2014/15, ενώ οι Ρόκετς θα έχουν οψιόν για το δεύτερο χρόνο συνεργασίας έναντι 4,6 εκατ. δολαρίων.

Πρόκειται για εξέλιξη-έκπληξη, καθώς οι «ρουκέτες» είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν τον «Παπ» και πριν αρκετές εβδομάδες, ωστόσο δεν κάλυπταν το ποσό που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ως όρος αποδέσμευσης, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν έδειχνε διάθεση να καλύψει μόνος του το κόστος.

Μετά την απώλεια του Τσάντλερ Πάρσονς οι Ρόκετς, που έχουν μεγάλες βλέψεις με παίκτες όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Τζέιμς Χάρντεν, αναζητούσαν έναν φόργουορντ και φαίνεται πως τον βρίσκουν στο πρόσωπο του «Παπ». Στα χέρια του Κέβιν ΜακΧέιλ ο διεθνής άσος μπορεί να εξελιχθεί και να πρωταγωνιστήσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Μάλιστα θα έχει συμπαίκτη για τρίτη φορά στην καριέρα του, μετά τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα, τον Τζόι Ντόρσεϊ, ενώ θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας στην ιστορία των Ρόκετς μετά τον Βασίλη Σπανούλη. Στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν άλλοι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι Πατ Μπέβερλι και Τζος Πάουελ.

sport-fm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.