Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Εορδαίας: Συλλογή φαρμάκων για τα παιδιά της Παλαιστίνης



Το  Κοινωνικό  Ιατρείο  Αλληλεγγύης Εορδαίας  ξεκινά  μια  προσπάθεια για την συλλογή υγειονομικού υλικού και φαρμάκων για τα παιδιά της Παλαιστίνης.

Ο ίδιος ο Παγκόσμιος οργανισμός Υγείας κάνει παγκόσμια έκκληση για ιατρική βοήθεια.  Ήδη το 30% των φαρμακευτικών αποθεμάτων έχει εξαντληθεί ενώ τα υγειονομικά υλικά σε ποσοστό 50%, την ώρα που ο αριθμός των θυμάτων πολλαπλασιάζεται.

Η συλλογή του υγειονομικού υλικού και των φαρμάκων θα γίνετε από το Κοινωνικό  Ιατρείο αλληλεγγύης Εορδαίας (που φιλοξενείται στο Β’ ΚΑΠΗ στην οδό Π. Αδαμόπουλου 50)  καθημερινά  το πρωί από τις 10:00 έως τις 12:30 και  κάθε Τρίτη και Πέμπτη το απόγευμα από τις 17:30 έως τις 20:30 στη συνέχεια θα σταλούν στην πρεσβεία της Παλαιστίνης για να προωθηθούν οπού υπάρχει ανάγκη.

Μπορείτε να δωρίσετε όποιας μορφής  (ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ) υγειονομικό υλικό επιθυμείτε, γάζες, βαμβάκι, γάντια, φάρμακα κυρίως για παιδιά κ.α.  

Τα παιδιά της Παλαιστίνης χρειάζονται τη βοήθεια μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2463028339
Διεύθυνση: Π. Αδαμόπουλου 50 Πτολεμαΐδα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.