Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης: Ευχαριστήριο για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού



Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης και οι εθελοντές που το στηρίζουν απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προσφορά φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Πέρα από τους μεμονωμένους πολίτες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις συλλογικότητες  και επιχειρήσεις της περιοχής που ανταποκρίθηκαν με αγορά φαρμάκων και υγειονομικού υλικού.

Πιο συγκεκριμένα,

Το Σύλλογο Υπαλλήλων ΟΤΑ Κοζάνης με προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού αξίας 100 Ευρώ
Τους εργαζόμενους στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης με προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού αξίας 100 Ευρώ
Το Σύλλογο Υπαλλήλων του S/M «Μαρινόπουλος» με προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού αξίας 40 Ευρώ
Το μεζεδοπωλείο «Μη σε μέλι» και το Σύλλογο Φίλων  Κρασιού «Περί οίνου και άλλων»,  με προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού αξίας 215 Ευρώ, με παράλληλη   διοργάνωση μαραθωνίου αγάπης για συλλογή φαρμάκων για τα παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας.

Δυστυχώς η πολεμική σύρραξη συνεχίζεται με τον αριθμό των θυμάτων και των τραυματιών συνεχώς να αυξάνεται, ανάμεσά τους πολλά παιδιά και άμαχοι. Η ανάγκη για έμπρακτη αλληλεγγύη θεωρούμε ότι δεν πρέπει να σταματήσει εδώ, αλλά να μεγαλώσει και να διευρυνθεί.

Για το λόγο αυτό, μετά την πρώτη προσπάθεια που πραγματοποίησε το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε φορείς, συλλόγους και πολίτες της περιοχής μας για συνεργασία και περαιτέρω συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η συγκέντρωση  ιατροφαρμακευτικού υλικού συνεχίζεται  έως την Τετάρτη 13/8/2014 σε δύο σημεία:

1) στο χώρο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην οδό Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40 Μάρτυρες , τηλ. 2461042257) στην Κοζάνη, τις  πρωινές ώρες και

2) στο μεζεδοπωλείο «Τι σε μέλι»  (Εστίας 1, ο πεζόδρομος κάτω από το Βαλταδώρειο Γυμνάσιο), καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6973341682 και 6946334426.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.