Παρουσίαση Σιατιστινού παραμυθιού με τίτλο «Το πιο πολύτιμο δώρο»Στο πλαίσιο του προγράμματος της καλοκαιρινής εκστρατείας του Future Library που υλοποιεί και φέτος η βιβλιοθήκη Σιάτιστας, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 4 Αυγούστου στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο το Σιατιστινό παραμύθι με τίτλο «Το πιο πολύτιμο δώρο».

Την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης έχει η εκπαιδευτικός Κα Άννα Στυλιανάκη, με τη φροντίδα της οποίας τα παιδιά που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν το παραμύθι, το οποίο εκτυπώθηκε σε βιβλίο και θα μοιραστεί στα παιδιά και τους μεγάλους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Την εκδήλωση θα διανθίσει μουσικά η παραδοσιακή ορχήστρα «Άρχοντες», ενώ ο Κος Αναστάσιος Νούσιος, θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια.

Στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι θα κεραστούν παραδοσιακό ρυζόγαλο προσφορά της επιχείρησης γαλακτοκομικών προϊόντων Ευάγγελος Πολύζος.

Σας καρτιρούμι όλνους τρανούς κι μκρούς τ’ Διφτέρα του προυί!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.