Στον αέρα και πάλι η ΕΡΑ Κοζάνης με τη στήριξη της ΠΟΣΠΕΡΤΤο τελευταίο διάστημα λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων, δεν μεταδιδόταν το ραδιοφωνικό πρόγραμμα από το δίκτυο της ελεύθερης ΕΡΑ Κοζάνης.

Για τη κοινωνία και τους πολίτες της Κοζάνης, που συνεχίζουν να στηρίζουν τον αγώνα των συναδέλφων μας για την ανοικτή ΕΡΤ, η απουσία του τοπικού προγράμματος, δημιουργούσε εμφανές κενό στην αντικειμενική ενημέρωση και τον πολιτισμό της περιοχής.

Με τις άοκνες προσπάθειες των αγωνιστών του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κοζάνης της Ελεύθερης Ελληνικής Ραδιοφωνίας  και την ενεργό στήριξη της ΠΟΣΠΕΡΤ, τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίστηκαν και από σήμερα το πρωί το σήμα του Σταθμού ξαναβγήκε στον αέρα από τα FM στη συχνότητα 100,2.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ χαιρετίζει την  προσπάθεια των συναδέλφων της  ΕΡΑ  Κοζάνης, αλλά και όλων των αγωνιστών της ανοικτής ΕΡΤ – φωνή της Κοινωνίας, σε όλη την Ελλάδα και εύχεται καλούς αγώνες, μέχρι την τελική νίκη, μέχρι την δικαίωση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.