Βίντεο: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Αγίας Παρασκευής Γαλατινής



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της Γαλατινής, που διοργάνωσε για πρώτη φορά η εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής με τη βοήθεια του συλλόγου γυναικών Γαλατινής «Η Αγία Παρασκευή».

Η πλατεία Αγίας Παρασκευής Γαλατινής κατακλύστηκε από κόσμο, το βράδυ του Σαββάτου και οι χίλιες και πλέον μερίδες και τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στον κόσμο αποδείχθηκαν λίγες καθώς ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πολύ περισσότερος. Χαριτολογώντας μάλιστα ο εφημέριος του χωριού, πάτερ Παναγιώτης Γκριτζέλης, είπε πως <<Του χρόνου θα κάνουμε ετοιμασίες για 2.000 και πλέον μερίδες.>> Η εκκλησιαστική χορωδία των γυναικών Γαλατινής έδωσε άλλο χρώμα στην όλη εκδήλωση τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια από όλη τη χώρα ,ενώ τα χορευτικά τμήματα των γυναικών Γαλατινής και το εφηβικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Μικροκάστρου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ,ενθουσιάζοντας και αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.

Το γλέντι που στήθηκε αμέσως μετά, με παραδοσιακή ορχήστρα, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.