Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης στο Εργατικό Κέντρο ΚοζάνηςΠραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιούλη συνεδρίαση του Δ.Σ του Συνδικάτου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό. Αποφασίστηκαν περιοδείες σε χώρους δουλείας και χωρία για την ενημέρωση των εργαζομένων του κλάδου για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό  και για τα νέα μέτρα που σχεδιάζει η συγκυβέρνηση. Επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας, έπειτα απο απόφαση του Δ.Σ, θα είναι η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου που θα πραγματοποιηθεί 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Τα θέματα που θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση θα είναι α. οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό και οι διεκδικήσεις των οικοδόμων β. Η οργάνωση της πάλης για τα προβλήματα των ανέργων και των οικογενειών τους. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.