Έρχονται 1140 προσλήψεις στη ΔΕΗ – Δείτε αναλυτικά

Μέσα στο καλοκαίρι και μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να γίνουν οι προσλήψεις στη ΔΕΗ και το Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας τόσο σε επιστημονικό προσωπικό, όσο και σε τεχνικούς και τεχνίτες.

Αναμένεται να γίνουν δύο διαγωνισμοί για 600 άτομα στη ΔΕΗ και 540 άτομα στον ΔΕΔΔΗΕ. Στην πρώτη περίπτωση αναμένεται να προσληφθούν άτομα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης που θα τοποθετηθούν σε όλες της υπηρεσίες της ανά την επικράτεια με τις περισσότερες θέσεις να αφορούν στις περιοχές της Κοζάνης, της Φλώρινας, της Αρκαδίας, της Βέροιας και των Χανίων.

Οι βασικές ειδικότητες αφορούν σε τεχνίτες δικτύων, τεχνικούς σταθμών, ηλεκτρολόγους, τεχνικούς ορυχείων, μηχανοτεχνικούς, τεχνικούς εξοπλισμού, τεχνικούς ΜΕΚ, χειριστές μηχανημάτων και οδηγούς.

Στη δεύτερη περίπτωση στον ΔΕΔΔΗΕ θα προσληφθούν 190 μηχανικοί, 290 τεχνίτες, 40 οικονομολόγοι και 20 επιστήμονες πληροφορικής.

4news.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.