Σήμερα Τρίτη στον ανακριτή ο γιατρός που κατηγορείται για ασελγή πράξη σε ασθενή



Του Παναγιώτη Πλιάτσιου από τον Πρωινό Λόγο:

Σήμερα, Τρίτη, θα οδηγηθεί στον ανακριτή Κοζάνης ο γιατρός του ΙΚΑ που κατηγορείται για ασελγή πράξη σε κοπέλα, την ώρα εξέτασης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, η ίδια πήγε την περασμένη Πέμπτη στο ιατρείο του συγκεκριμένου γιατρού, στην Κοζάνη, προκειμένου να πάρει κάποιες σφραγίδες θεώρησης κάποιων ιατρικών εξετάσεων που είχαν προηγηθεί. Όπως είπε η ίδια, ο γιατρός ζήτησε να την εξετάσει και άρχισε να τη θωπεύει στο σώμα.

Η 17χρονη, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του www.aggelioforos.gr,  αντέδρασε, βγήκε τρέχοντας από το ιατρείο και κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης συνέλαβαν την περασμένη Παρασκευή τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως ουδέποτε προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της ασθενούς του.

Επικαλείται, μάλιστα, τη μαρτυρία νοσηλεύτριας, η οποία ήταν παρούσα την ώρα της εξέτασης. Η τελευταία κλήθηκε και κατέθεσε στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ο γιατρός γενικής ιατρικής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου θα οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη, προκειμένου να απολογηθεί. Μέχρι τότε κρατήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Κοζάνης. Η Αστυνομική Διεύθυνση χειρίζεται την υπόθεση με προσοχή, ενώ δεν προέβη σε καμία σχετική ανακοίνωση για τη σύλληψη του γιατρού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.