Πτολεμαΐδα: Καλό Παράδεισο στο αγγελούδι που έφυγε μόλις στα 10 του χρόνια…Ο μικρός μόλις 10 ετών Παΐσιος Μπαλτάς έδινε μάχη το τελευταίο διάστημα στη ΜΕΘ του Ιπποκράτιου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δυστυχώς κατέληξε χθες καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Το μικρό Παΐσιο «πάλεψαν» να σώσουν οι καθηγητές Ευάγγελο Παύλου παιδονευρολόγος της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, ο καθηγητής Νικόλαος Φόρογλου νευροχειρουργός της νευροχειρουργικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ καθώς ο καθηγητής Χρήστο Τσονίδη νευροχειρουργός της νευροχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα (Κυριακή 13 Ιουλίου ) στον ιερό ναό Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας στις 4:30 το απόγευμα. Ο μικρό Παΐσιος ήταν μαθητής του ειδικού σχολείου Πτολεμαΐδας (από όπου είναι και το απόσπασμα του video).

Τραγική σύμπτωση… σαν (χθες) την ημέρα που ο μικρός Παΐσιος άφηνε τον μάταιο κόσμο, την ίδια μέρα πριν από 20 χρόνια στις 12 Ιουλίου του 1994 έφευγε για τον ουράνιο παράδεισο ο γέροντας Παΐσιος.

 

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.