Πτολεμαΐδα: Καλό Παράδεισο στο αγγελούδι που έφυγε μόλις στα 10 του χρόνια…

Ο μικρός μόλις 10 ετών Παΐσιος Μπαλτάς έδινε μάχη το τελευταίο διάστημα στη ΜΕΘ του Ιπποκράτιου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δυστυχώς κατέληξε χθες καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Το μικρό Παΐσιο «πάλεψαν» να σώσουν οι καθηγητές Ευάγγελο Παύλου παιδονευρολόγος της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, ο καθηγητής Νικόλαος Φόρογλου νευροχειρουργός της νευροχειρουργικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ καθώς ο καθηγητής Χρήστο Τσονίδη νευροχειρουργός της νευροχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα (Κυριακή 13 Ιουλίου ) στον ιερό ναό Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας στις 4:30 το απόγευμα. Ο μικρό Παΐσιος ήταν μαθητής του ειδικού σχολείου Πτολεμαΐδας (από όπου είναι και το απόσπασμα του video).

Τραγική σύμπτωση… σαν (χθες) την ημέρα που ο μικρός Παΐσιος άφηνε τον μάταιο κόσμο, την ίδια μέρα πριν από 20 χρόνια στις 12 Ιουλίου του 1994 έφευγε για τον ουράνιο παράδεισο ο γέροντας Παΐσιος.

 

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.