Έγκριση χρηματοδότησης μελέτης αρδευτικού στην περιοχή των Καμβουνίων από τη ΔΕΗ

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΗ στη συνεδρίαση της 1.7.2014 η χρηματοδότηση, μέχρι του ποσού των 200.000 €, εκπόνησης μελέτης για την κατασκευή αρδευτικού στην περιοχή των Καμβουνίων του δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης και σε διαπραγμάτευση με το δήμο Σερβίων – Βελβεντού, η ΔΕΗ θα αποφασίσει ποια έργα θα χρηματοδοτήσει για την κατασκευή.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα του πρακτικού 16/1.7.2014 της συνεδρίασης του Συμβουλίου Διεύθυνσης έχει ως εξής:
 
Θέμα: Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού για την εκπόνηση Μελετών για το Έργο: «Μεταφορά νερού από τον Ταμιευτήρα Ιλαρίωνα σε αγροκτήματα της Δ.Ε. Καμβουνίων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και λοιπές ενέργειες».
 
Το Συμβούλιο Διεύθυνσης ενέκρινε, όπως υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού για την εκπόνηση Μελετών για το Έργο: «Μεταφορά νερού από τον Ταμιευτήρα Ιλαρίωνα σε αγροκτήματα της Δ.Ε. Καμβουνίων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και λοιπές ενέργειες».

Η «Συνολική Μελέτη», η οποία αποτελεί το σύνολο των υπόψη Μελετών, θα εκπονηθεί με μέριμνα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και η δαπάνη έως του ποσού των 200.000 Ευρώ θα καταβληθεί από τη ΔΕΗ.

Βάσει των αποτελεσμάτων της «Συνολικής Μελέτης» θα αποφασισθεί, κατόπιν διαπραγμάτευσης με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, ποια έργα θα κατασκευασθούν από τη ΔΕΗ.

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.