ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο 9ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ



Οι εθελοντές και οι μαθητές του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη της λειτουργίας του Σχολείου τους μέσω του 9ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Ελίμειας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό- Μορφωτικό Σύλλογο Άνω- Κώμης και την Αθλητική Ένωση Άνω- Κώμης.

Για την ιστορία το Τουρνουά Μπάσκετ διεξήχθη από 04 έως 22 Ιουνίου στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στην Άνω-Κώμη, με τη συμμετοχή 10 ομάδων. Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Ιουνίου με τη διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στις ομάδες του «café Άρωμα» και της ομάδας «Στέκι» με νικητή την ομάδα «Στέκι». Στα αξιοσημείωτα του τελικού ήταν η παρουσία του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Γιαννουζάκο που τίμησε με την παρουσία του το Τουρνουά και βράβευσε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο αθλητισμός οφείλει και πρέπει να προάγει την ευγενής άμιλλα, τη φιλία και την ειρήνη. Ειδικά, όμως, σήμερα, που οι προσπάθειες διάσπασης του κοινωνικού ιστού βρίσκονται σε έξαρση, ο αθλητισμός καλείται να διαδραματίσει και έναν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο: αυτόν της προάσπισης της ισότητας των ανθρώπων, της αποδοχής της διαφορετικότητας και της αλληλεγγύης. Ιδιαίτερη αναφορά, ωστόσο, πρέπει να γίνει στις δύσκολες προσπάθειες που υλοποιούν ο Γ.Σ. Ελίμειας και οι άλλοι σύλλογοι της περιοχής, οι οποίες κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και έχουν αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε με τη συμμετοχή του το Τουρνουά, τους παίκτες των ομάδων για το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν, τους διοργανωτές, τον κ. Μιχάλη Γιαννουζάκο για το μεγάλο κοινωνικό του ενδιαφέρον, τους διαιτητές που σφύριξαν τους αγώνες και γενικά όποιον συμμετείχε σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε πως ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και πίστη να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.