6ος Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου Ρυμνίου 2014

Την Κυριακή 31 Αυγούστου προκηρύσσεται ο 6ος Παραλίμνιος αγώνας δρόμου Ρυμνίου που διοργανώνεται από το Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο Ρυμνίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού – Πολιτισμού – Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κοζάνης και το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία του Ρυμνίου. Η διαδρομή περιλαμβάνει τη διέλευση με επιστροφή της γέφυρας Ρυμνίου, την ασφάλτινη περί τα 4,5 χλμ. διαδρομή προς Ζιδάνι, την παραλίμνια χωμάτινη διαδρομή μέσω των Αναβρυκών και του πλατανόδασους Ρυμνίου και τον τερματισμό στην πλατεία του χωριού. Διαδρομή -ασφαλώς- που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους δρομείς από την ομορφιά του τοπίου και τις παροχές υποστήριξης (σταθμοί νερού, σήμανση, μέτρα οδικής ασφάλειας). Ο περιπατητικός δρόμος περιλαμβάνει τη διαδρομή μέχρι το πανέμορφο πλατανόδασος Ρυμνίου και την επιστροφή στην πλατεία του χωριού.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.