Ο Δήμος Βοΐου συμμετέχει στην εκστρατεία «Όλοι μαζί μπορούμε»Ο Δήμος Βοΐου σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ καλούν τους δημότες Βοΐου να συμμετάσχουν στην δράση «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία» που οργανώνεται το Σάββατο 12 Ιουλίου στην Πλατεία Γεράνειας μπροστά από τα γραφεία του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας.

Συγκεντρώνουμε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο το οποίο λειτουργεί υπό την εποπτεία της Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης και τη βοήθεια της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Σιάτιστας

Από τις 10 το πρωΐ οι δημότες Βοΐου μπορούν να προσέρχονται στον χώρο της πλατείας Γεράνειας στη Σιάτιστα και να φέρουν όποια και όσα φάρμακα μπορούν να προσφέρουν αλλά και να βοηθήσουν στη συλλογή και συγκέντρωσή τους.

Το Σάββατο 12 Ιουλίου, στο Δήμο Βοΐου, αποδεικνύουμε ότι «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία».

Σε συνεργασία με τον  ΣΚΑΪ και την ευγενική στήριξη του SIERRA FM.

Όσοι συμπολίτες θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία για τη συλλογή και ταξινόμηση των φαρμάκων μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Δήμου  2465350106.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.