Κοζάνη: Αγροτοδασικές πυρκαγιές σε Λυγερή, Κερασιά και Καλλιστράτη Βοΐου

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε χθες Πέμπτη στις 18:45 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:04 της ιδίας ημέρας, σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ Λυγερής του Δ. Κοζάνης. Από την πυρκαγιά κάηκαν 75 στρέμματα περίπου με ξηρά χόρτα και θάμνους. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 9 πυροσβέστες με 5 οχήματα,9 άτομα από το πεζοπόρο τμήμα Δυτ. Μακεδονίας και 1 υδροφόρα του Δ. Κοζάνης.  

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε χθες στις 20:25 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:45 της ιδίας ημέρας, σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Κερασιάς του Δ. Κοζάνης. Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 100 στρέμματα με αθέριστα σιτηρά  και 150 στρέμματα  υπολείμματα καλλιεργειών.  Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 υδροφόρα του Δ. Κοζάνης.

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε χθες στις 20:05 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:44 της ίδιας ημέρας, σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ Καλλιστράτης του Δ. Βοΐου. Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 μεγάλες μπάλες άχυρου. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 6 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.