Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΒΕ Κοζάνης για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 3ης Ιουλίου



Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την Ομοσπονδία και τα Επαγγελματικά &  Βιοτεχνικά Σωματεία, τους  Συνδέσμους και τους Εμπορικούς Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, τους θεσμικούς φορείς της περιοχής, το Εργατικό κέντρο, τα Επιστημονικά Επιμελητήρια  και ιδιαίτερα τα Επιμελητήρια Φλώρινας, Καστοριάς & Γρεβενών  και κυρίως όλους του Εμπόρους, Βιοτέχνες και Επαγγελματίες που έκλεισαν τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα τους, αλλά και τους απλούς πολίτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης,  με πρωτοβουλία της Διοίκησής του,  ενάντια στις πολιτικές και τα μέτρα που πλήττουν την επιχειρηματικότητα και οδηγούν στη συρρίκνωση του Εμπορίου, της παραγωγής και των Υπηρεσιών στη Χώρα.

Ευχαριστεί ακόμη όλους όσους συμμετείχαν στην αυτοκινούμενη πορεία για την επίδοση κοινού «ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ» στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στο γραφείο της στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτ. Μακ. στη ΖΕΠ Κοζάνης, για να σταλεί μήνυμα προς την Κυβέρνηση και κάθε κατεύθυνση αρμοδίων ότι οι Έμποροι, οι Βιοτέχνες, οι Επαγγελματίες, όλες οι Παραγωγικές Τάξεις, είναι αντίθετοι στην εχθρική κουλτούρα, στα δομικά εμπόδια και στα μέτρα  που τους αντιμετωπίζουν ως  νούμερα σε λευκό χαρτί και όχι ως ανθρώπινες ζωές!

Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης
Κώστας Κυριακίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.