Συνάντηση των μελών του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Δημιουργία» στην Κοζάνη

Συνάντηση των μελών του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Δημιουργία» υπό του νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στην αίθουσα συγκεντρώσεων του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου Κοζάνης.

Αποκλειστικό θέμα της συνάντησης ήταν οι εξελίξεις στο θέμα της μικρής ΔΕΗ και ο συντονισμός των δράσεων των μελών του συνδυασμού, εκλεγμένων και μη, για τις επόμενες μέρες και μετά την κατάθεση του σχετικού νομοσχέδιου στη βουλή.

Ταυτόχρονα ο Θεόδωρος Καρυπίδης ενημέρωσε τα μέλη για τις επαφές που είχε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα, με πολιτικούς αρχηγούς και θεσμικούς παράγοντες.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης για μια άλλη φορά τόνισε ότι,

«Η πρόσφατη λαϊκή Εντολή των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας στα προστάγματά μας  για τη  ΜΗ πώληση της ενέργειας και νερών ήταν καθαρή και ισχυρή και πρέπει να ληφθεί  σοβαρά  υπόψη  από τους κυβερνώντες και βουλευτές του τόπου.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν Σαμαρά και Βενιζέλο να ξεπουλούν τον τόπο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το αποτρέψουμε . Ο αγώνας τώρα αρχίζει, ενώ με την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα εξασκήσουμε σε ευθεία συνεννόηση με την κοινωνία όλα τα μέσα για να αποτρέψουμε την εγκληματική αυτή ενέργεια για την παρτίδα μας και την Δυτική Μακεδονία.
       
Καλώ  όλους τους Δυτικομακεδόνες να συμμετάσχουν ενεργά στο Συλλαλητήριο όλων  των Φορέων του τόπου που θα γίνει στο Αμύνταιο την  Τέταρτη 2 Ιουλίου και ώρα  20:00.

Όλοι μαζί μετά να δώσουμε ένα ηχηρό παρών μπροστά στις πύλες  των εργοστασίων της ΔΕΗ».


 

O  Νεοεκλεγέν  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο συνδυασμός του «ΑΝΑΤΡΟΠΗ- Δημιουργία», εκφράζουν τα θερμά τους  συγχαρητήρια στη μαθητική ομάδα ρομποτικής του ΚεΠληνετ Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την πρόκρισή τους στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια  με επιτυχίες και θα είμαστε  δίπλα τους σε όλες τις προσπάθειές τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.