Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Δυτικής Μακεδονίας για τα όσα γίνονται στο Νοσοκομείο Γρεβενών



Γνωρίζοντας τα προβλήματα υποστελέχωσης των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένου και του Νοσοκομείου Γρεβενών, και αναγνωρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το ιατρικό, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό, ούτως ώστε να διασφαλισθεί η λειτουργικότητα τους, θεωρούμε αδιανόητες τις πρακτικές τρομοκράτησης του προσωπικού, που εφαρμόζουν κάποιοι Διοικητές, όπως για παράδειγμα ο κος Κουκάκης στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Αντί αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου των γιατρών, οι διοικητές και κάποια από τα μέλη των ΔΣ των νοσοκομείων, δημιουργούν κλίμα εργασιακής τρομοκρατίας, επιδεικνύοντας νοοτροπία μεσαιωνικών ηγεμονίσκων, οδηγώντας σε κατάρρευση, τόσο το προσωπικό, όσο και τον νοσοκομειακό οργανισμό.

Η ΕΙΝΔΥΜ στηρίζει την δίκαια κινητοποίηση του ιατρικού προσωπικού του Γ.Ν. Γρεβενών, κάνοντας έκκληση στην τοπική κοινωνία να διεκδικήσει την εν ηρεμία λειτουργικότητα του Νοσοκομείου.

Τα Νοσοκομεία δεν είναι ιδιοκτησία των γιατρών, ούτε των διοικητών, ούτε και κανενός άλλου.

Ανήκουν στους πολίτες και δημιουργήθηκαν για την δική τους ασφάλεια υγείας.

Κοζάνη 30 – 06 – 2014

              Ο                                                           Ο
       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                               ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.