Ημερίδα με θέμα: «Προοπτικές Εμπορικών Συνεργασιών και Εξαγωγών των Ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία, στην Αλβανία και στο Κόσσοβο»Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης σε συνεργασία με το Γραφείο της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών και το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνουν, την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 18:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, ενημερωτική Ημερίδα με θέμα :

«Προοπτικές Εμπορικών Συνεργασιών και Εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Βουλγαρία, στην Αλβανία και το Κόσσοβο».

οι ομιλητές, καθώς και τα θέματα που θα αναπτυχτούν, είναι:

– κα Μπέττυ Λάρδα . Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ)  Α΄ της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα Αλβανίας με θέμα: «Ελληνο-Αλβανικές Οικονομικές και Εμπορικές Σχέσεις –Εξαγωγές στην Αλβανία»

– κ. Γιάννης Μαρούτσος, Γραμματέας ΟΕΥ Α΄ της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια Βουλγαρίας, με θέμα: «Ελληνο-Βουλγαρικές Οικονομικές και Εμπορικές Σχέσεις-Εξαγωγές στη Βουλγαρία»

– κ. Χρήστος Φαρμάκης, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, ΥΠΕΞ- Β5 Δ/νση, με θέμα: «Η Οικονομία και το “Επιχειρείν’ στο Κόσσοβο»

Την Ημερίδα θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός και  η Αν.  Γ.Γ. ΔΟΣ & ΑΣ  κα Μαγδαληνή Καρακόλη.

Διάρκεια Ημερίδας: έως ώρα 21:00.
Τηλέφωνο  Επικοινωνίας: 24610 41693

Είσοδος Ελεύθερη.

Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Κοζάνης
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.