Αποχαιρετιστήριο γλέντι από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»



Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”,διοργάνωσε αποχαιρετιστήριο γλέντι στο πάρκο του Αγ.Χαραλάμπους στην Κοζάνη, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του χορευτικού.

Συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι του χορευτικού τμήματος, καθώς και όλα τα μέλη του Δοιηκητικού σύμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού έγινε απονομή πτυχίου στον χορευτή του συλλόγου, Σιώμο Γιώργο για την συνεχή και άριστη παρουσία του στο χορευτικό τα έξι τελευταία χρόνια,αν και μόνιμος κάτοικος Βέροιας.Το γλέντι συνόδευαν άφθονο κρασί,μπύρες,σουβλάκια,λουκάνικα με την επιμέλεια του μέλους του συλλόγου Κρικέλη Τάκη, καθώς και μαγειρεμένο φαγητό, προσφορά απο το εστιατόριο του Παναγιώτη Λίτσιου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε όλοι μαζί, στο πανηγύρι μας που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 05/07/2014 στις 9:00 μμ στο χώρο του “ΝΙΑΜΕΡΟΥ” στην Κοζάνη, εκτός και αν προκριθεί η εθνική μας στο ποδόσφαιρο, κάτι που το πιστεύουμε και ευχόμαστε. Σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα ,την Παρασκεύη 04/07/2014 την ίδια ώρα και χώρο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.