Δ. Λαμπρόπουλος για Π. Ορφανίδου: «Αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο!»



Ο εκνευρισμός και η επιθετικότητα της απερχόμενης Δημάρχου Βοΐου Παναγιώτας Ορφανίδου σε μια καθαρά ενημερωτική συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Βοΐου Δημήτρη Λαμπρόπουλο και τα μέλη του συνδυασμού του, αποδεικνύουν περίτρανα τις πρακτικές και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε τους τελευταίους 42 μήνες, για τα οποία ο λαός του Βοΐου την καταδίκασε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Φτάνει πια με την έλλειψη σεβασμού, τα τερτίπια με τις κάμερες, τη δημιουργία στημένων εντάσεων, τις υποδείξεις προς τους νεοεκλεγέντες, τα χλευαστικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και άλλα πολλά.

Η κ. Ορφανίδου αποκάλυψε σήμερα τον πραγματικό της εαυτό. Η θέση στην οποία καθόταν κάνοντας με αλαζονεία και αυταρχισμό υποδείξεις σε εκείνους που ο λαός του Βοΐου επέλεξε να διοικήσουν τον τόπο για τα επόμενα πέντε χρόνια, δεν της ανήκει πια.

Ας φροντίσει τουλάχιστον πριν την αποχώρηση της να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση σε ένα νέο ξεκίνημα στο Δήμο των αξιών και των άξιων ανθρώπων. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.