Εκδήλωση στα Σέρβια με θέμα: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας»

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «DESUR», το οποίο στοχεύει στην Ανάπτυξη Βιώσιμων Περιφερειών μέσω Υπεύθυνων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Το έργο DESUR είναι ένα Ευρωπαϊκό έργο που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG IVC. Ο στόχος του έργου είναι η βελτίωση των περιφερειακών πολιτικών προκειμένου να προωθηθεί η υπεύθυνη καινοτομία των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω της ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ όλων των εταίρων, με βάση το τρίπτυχο: ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΚΕΡΔΟΣ-ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού, στα Σέρβια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.