Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια συναυλία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς στο προαύλιο χώρο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης που ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης.  Μαθητές και γονείς παρακολούθησαν ένα θεατρικό έργο που επιμελήθηκε η δασκάλα θεάτρου κα Γάτα Δώρα, και θεατρικό σε αγγλική γλώσσα που επιμελήθηκε  η δασκάλα αγγλικών κα Γκαντρή Λένα, από τα παιδιά της ΣΤ΄τάξης.
 
   Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με συναυλία,με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, άψογα εκτελεσμένο από την ορχήστρα του σχολείου και τη χορωδία αποτελούμενη από μαθητές της Γ΄τάξης με την επιμέλεια του δάσκαλου μουσικής κου Παπαδημητρίου Γιάννη. Τέλος δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και έπαινοι από τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης.
 
     Στην ομιλία του ο διευθυντής του σχολείου κ ος  Γκουλέτσιος Κων/νος, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της χρονιάς και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από όλους, και που στόχο είχαν ΄΄να κάνουμε τα παιδιά σας ευτυχισμένα μέσα και έξω από το σχολείο΄΄  και ευχαρίστησε τους μαθητές, το διδακτικό προσωπικό, τους γονείς, καθώς και τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων για την άριστη συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια τους.

Καλό καλοκαίρι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.