Συνάντηση των μελών του συνδυασμού του Λ. Μαλούτα για το μέλλον της «Ενότητας»Ο Λάζαρος Μαλούτας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το Δήμο Κοζάνης», συναντήθηκε με τους υποψήφιους του συνδυασμού, το βράδυ της Τετάρτης, 18 Ιουνίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Στην κατάμεστη αίθουσα, όπου παραβρέθηκε η πλειοψηφία των στελεχών του συνδυασμού, πραγματοποιήθηκε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και συζήτηση σχετικά με το μέλλον της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ».

Ο κύριος Μαλούτας έδωσε το στίγμα των επόμενων κινήσεων του συνδυασμού, δηλώνοντας ότι το έργο του ίδιου και των συνεργατών του θα συνεχιστεί από την νέα τους θέση στο Δημοτικό  Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους υποψήφιους για τη συμμετοχή και την αγωνιστική τους πορεία, και ζήτησε από τον καθένα ξεχωριστά, εκλεγμένο ή μη, να συμμετέχει ουσιαστικά στη νέα προσπάθεια.

Τα στελέχη που πήραν το λόγο στη συνέχεια, μίλησαν για την ανάγκη να συνεχιστεί δημιουργικά η δραστηριότητα της παράταξης που κατάφερε να υλοποιήσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό  έργο στην περιοχή του Δήμου Κοζάνης κατά την τελευταία δημοτική περίοδο.

Με την συστράτευση όλων στο αναπτυξιακό όραμα του συνδυασμού, τη συνοχή και τη διάθεση για δουλειά, η ομάδα της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» θα δώσει δυναμικό παρόν στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.