Βίντεο: Δωρεά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την ΕΟΣΛΜΑΥ και τον ΣΔΥΚ στο Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης



Σε μια σεμνή τελετή ανθρωπιάς, ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε το πρωί (11:30) της Τετάρτης 18 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης, επιδόθηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ) Νικόλαο Γούλα, επιταγή δωρεάς ποσού -περίπου- 3.000 € στον πρόεδρο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑΜΕΑ «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» της ΠΕ Κοζάνης Λάζαρο Γκερεχτέ.

Η δωρεά αυτή είχε αποφασιστεί ομόφωνα στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΟΣΛΜΑΥ στις 21.12.2013 και αφορά χρήματα του συγκεντρώθηκαν από τα έσοδα της ομοσπονδίας από τον 9ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης -2 € ανά συμμετοχή στα 5 & 10 χλμ και 5 € ανά συμμετοχή στο μαραθώνιο-, που διανέμεται σε ιδρύματα -διαφορετικά κάθε χρόνο- ανά την Ελλάδα. Η φετινή πρόταση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας  Κοζάνης (ΣΔΥΚ) και ειδικότερα του προέδρου Τάκη Σταθόπουλου για τη δωρεά στο Ειδικό Εργαστήρι της πόλης μας, βρήκε ανταπόκριση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία που επιβράβευσε έτσι και τη διαρκή παρουσία και  συμμετοχές του ΣΔΥΚ σε αγώνες δρόμου ανά το Πανελλήνιο.

Στο περιθώριο της τελετής ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος του ΣΔΥ Κοζάνης  ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λ.Μ. Αθλητισμού κ. Γούλας και του επιδόθηκαν αναμνηστικά, αθλητική μπλούζα του ΣΔΥΚ  από τον πρόεδρο Τάκη Σταθόπουλο και βιβλία-εκδόσεις του 1ου Λυκείου Κοζάνης από τον γενικό γραμματέα του ΣΔΥΚ και καθηγητή σωματικής αγωγής στο 1ο Λύκειο Σάββα Χριστοδούλου.

 

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.