Η εφαρμογή Street View και στη Δυτική Μακεδονία

Το τελευταίο Διάστημα και στη Δυτ. Μακεδονία μπορούμε να δούμε κάποιο μέρος ή οίκημα μέσω της  εφαρμογής Street View της Google Maps .

Συγκεκριμένα ανοίγουμε   το Google Maps  και γράφουμε την πόλη ή το χωριό που θέλουμε  να δούμε. Αν γνωρίζουμε οδό και αριθμό και τα συμπληρώσουμε πάνω αριστερά και πατήσουμε το Enter  μεταφερόμαστε απ  ευθείας στη  συγκεκριμένη θέση. Άλλως επιλέγουμε αν θέλουμε  πολεοδομικό χάρτη ή  δορυφορική εικόνα – χάρτη  της περιοχής “τσιμπάμε” με το αρτερό κλικ του ποντικιού το πορτοκαλί ταλαντευόμενο ανθρωπάκι από  κάτω δεξιά και  τοποθετούμε  (το συνοδευόμενο πράσινο κυκλάκι του) στο δρόμο που μας ενδιαφέρει. Με  το αριστερό κλικ του ποντικιού μετακινούμε την εικόνα, οπότε βλέπουμε γειτονικές θέσεις από την αρχική. Μπορούμε   να δούμε και την ίδια θέση από διαφορετικές γωνίες. Πατώντας με το κλικ του ποντικιού σε θέσεις επόμενες στην οδό  (σύμβολο > )προχωράμε και βλέπουμε δεξιά ή αριστερά τις νέες εκονιζόμενες θέσεις.

Καλή περιήγηση.

Λάζαρος Ι. Χατζηλαζαρίδης
Σχολ. Σύμβουλος ΠΕ04 (Φυσικών Επιστημών)
Περιφ. Δ/νσης Π.& Δ. Εκπ/σης Δυτ. Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.