Εντός του Ιουλίου πιθανότατα η έναρξη εργασιών στην κεντρική πλατεία ΚοζάνηςΤου Γιάννη Κωσταρέλλα από τον Χρόνο:

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η δημοσιοποίηση στο Δήμο Κοζάνης της απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης, για το ποιός θα είναι ο ανάδοχος του έργου ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Κοζάνης. Η απόφαση εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή και αναμένεται εντός της εβδομάδας να ανακοινωθεί στο Δήμο Κοζάνης και στη συνέχεια εντός 5-10 ημερών να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα έπρεπε οι εργασίες να  ξεκινήσουν το Μάρτιο , αλλά το Φεβρουάριο  , με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας,  είχε γίνει δεκτή ένσταση μιας από τις Κοινοπραξίες, που διεκδίκησαν το διαγωνισμό κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης και έτσι η κατακύρωση του έργου κρίθηκε στο Εφετείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  τα έργα στην κεντρική πλατεία αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Ιουλίου, καθώς είναι  ιδιαίτερα πιεστικό το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου, που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός του 2015.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.