Ο Θέμης Μουμουλίδης για την αποτροπή της δημιουργίας της μικρής ΔΕΗΣυνεδρίασε την Κυριακή 15/6 η παράταξη «Αλλάζουμε εποχή» με επικεφαλής το Θέμη Μουμουλίδη.

Στη συνεδρίαση έγινε απολογισμός του εκλογικού αγώνα και των αποτελεσμάτων των εκλογών και συζητήθηκαν τα θέματα της οργάνωσης και της παρουσίας της παράταξης κατά την 5ετή θητεία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο συνδυασμός που έχει τη στήριξη του Σύριζα, θα εκπροσωπηθεί στο Συμβούλιο από το Θέμη Μουμουλίδη – υποψήφιο Περιφερειάρχη και το Σάββα Σαπαλίδη – υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Με αριστερό πρόσημο στην πολιτική του ο συνδυασμός, με οργανωμένη παρουσία, με συστηματική επεξεργασία θέσεων, με συνεχή διάλογο και δημοκρατική λειτουργία των οργάνων του, ο συνδυασμός θα προσπαθήσει να κάνει κτήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου και του λαού της Δυτικής Μακεδονίας, τις προτάσεις της αριστεράς για το μέλλον της Περιφέρειας.

Η πρώτη μάχη, για την αποτροπή της δημιουργίας της μικρής ΔΕΗ, θα πρέπει να δοθεί άμεσα, πριν την ανάληψη καθηκόντων, και θα τη δώσουμε ενωμένοι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας νικηφόρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.