Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για τα νέα επεισόδια έξω από το Υπουργείο ΟικονομικώνΡαχήλ Μακρή: “Το ξύλο βγαίνει από το Μαξίμου”

Οι υπουργοί άλλαξαν αλλά τα ΜΑΤ εξακολουθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης στις γυναίκες, που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία. Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, οι πολιτικοί προϊστάμενοι της Αστυνομίας θέλησαν να υπογραμμίσουν την στέρηση της δυνατότητας αξιοπρεπούς διαβίωσης στις εργαζόμενες των 300 ευρώ με κλομπ και χτυπήματα που τις έστειλαν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομική βία δεν αποτελεί απάντηση στην πείνα. Το ξύλο δεν λύνει τα προβλήματα επιβίωσης. Η κοινωνική αναλγησία δεν κρύβεται πίσω από την αρμοδιότητα των δικαστηρίων. Η κοινωνία δεν μπορεί να νομιμοποιήσει ούτε τις μεθόδους, ούτε τις τακτικές μιας Κυβέρνησης που ανεξάρτητα από τα πρόσωπα υιοθετεί τη βία ως απάντηση και τον ξυλοδαρμό ως πολιτική στάση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την κυβερνητική τακτική και καλούμε την Συγκυβέρνηση να επιδείξει άμεσα την κοινωνική ευαισθησία στο ζήτημα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών δίνοντας ξεκάθαρη και ουσιαστική λύση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.