Heavens Wedding στην Κοζάνη – Ξεχωριστές ιδέες για έναν παραδεισένιο γάμο



Heavens Wedding…Παραμυθένιος Γάμος!

Ξεχωριστές ιδέες για έναν παραδεισένιο γάμο …

heavenswedding540

Λίγα γεγονότα μένουν στη μνήμη μας ανεξίτηλα και κάποια από αυτά είναι ο γάμος και η βάπτιση των παιδιών μας και κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης.

Πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο της μόδας οι υπεύθυνοι του οίκου “HEAVEN’S WEDDING” στέκονται δίπλα σας με προτάσεις νυφικών από υπέροχες δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών.

{gallery}heavens1{/gallery}

Επίσης, στο κατάστημα μας θα βρείτε ξεχωριστά και επώνυμα βαπτιστικά ρουχαλάκια από ολομέταξα υφάσματα με απίθανους συνδυασμούς σε κουτιά, λαμπάδες, μαρτυρικά και όλα τα αξεσουάρ μιας βάπτισης.

Πρωτότυπες και ξεχωριστές ιδέες με φαντασία, γούστο, μεράκι και δουλειά χεριών σε μπομπονιέρες, προσκλητήρια, ζαχαρωτά καθώς και υπέροχους στολισμούς με ανθοδιακοσμίσεις από φυσικό λουλούδι, αποτελούν ιδανική πρόταση του καταστήματος τόσο για το γάμο όσο και για τη βάπτιση.

Ο οίκος “HEAVEN’S WEDDING” και οι υπεύθυνοι του σας προσκαλούν σε έναν φιλόξενο χώρο να συζητήσουν μαζί σας και να δεχτούν τις δικές σας προτάσεις και ιδέες έτσι ώστε να διαμορφώσετε την τελική επιλογή σας για έναν παραδεισένιο γάμο και μια παραμυθένια βάπτιση …

{gallery}heavens2{/gallery}

Εκαταίου Μιλησίου 7 – Συνοικία Πλατάνια Κοζάνης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2461049234
Κινητό: +30 6937025181
Email: info@heavenswedding.gr
www.heavenswedding.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.