Δήλωσης της Ραχήλ Μακρή για την συγκεντρωση διαμαρτυρίας της ΕΡΤ



Ένα χρόνο μετά το κύκνειο άσμα των μουσικών συνόλων που έπαιζαν τον Εθνικό Ύμνο ενώ βυθίζονταν στο μαύρο η Δημόσια Τηλεόραση. Ένα χρόνο μετά την Χούντα των ΜΑΤ και την βία μιας αντιλαϊκής Κυβέρνησης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ξεχνούμε.

Στις 7 το απόγευμα θα είμαστε όλοι εκεί. Αντιστεκόμαστε στη βία με την ειρηνική μας παρουσία. Ανατρέπουμε μια Συγκυβέρνηση μηδενικής κοινωνικής νομιμοποίησης με μόνο όπλο την πίστη μας στην Δημοκρατία. Μαζί με τους εργαζόμενους, που αντιστέκονται στην Νεριτ του Καψή, που τσαλακώνει την εργασιακή αξιοπρέπεια για ένα ξεροκόμματο.

Το μαύρο δεν θα καταπιεί την ζωή μας. Η διαπλοκή δεν θα καταπιεί την Δημόσια περιουσία, το κλείσιμο της ΕΡΤ εξυπηρετεί τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι λαμβάνουν μέσω της Digea το ψηφιακό φάσμα για δεκαπέντε έτη έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Κάνοντας απλές μαθηματικές πράξεις διαπιστώνουμε ότι καθένας από τους 6 σταθμούς, που συμμετέχουν στην Digea νοικιάζει το φάσμα για κάτι λιγότερο από 17 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Η Κυβέρνηση που επικαλείται τον ελεύθερο ανταγωνισμό, η Κυβέρνηση που ανοίγει τα μαγαζιά την Κυριακή για να κλείσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις υπέρ των πολυεθνικών, η Κυβέρνηση που δέρνει τις καθαρίστριες γιατί η δικαιοσύνη τις δικαιώνει, η ίδια Κυβέρνηση παρέχει με εξευτελιστικό τίμημα το ψηφιακό φάσμα παρέχοντας προστασία μηδενικού ανταγωνισμού 15 ετών.

Το μαύρο δεν θα καταπιεί την ζωή μας. Σήμερα 11 Ιουνίου 2014 θα είμαστε όλοι εκεί να ενώσουμε τις φωνές μας για Ανεξάρτητη Δημόσια Τηλεόραση χωρίς κυβερνητικές παρεμβάσεις, χωρίς έξοδα για γραφεία Υπουργών, χωρίς εμπαιγμό του Ελληνικού Λαού. Θα είμαστε όλοι εκεί γιατί οι Κυβερνώντες φοβούνται την φωνή του Λαού μας και κάποια στιγμή τα ΜΑΤ θα σταματήσουν να τους προστατεύουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.