Ολοκληρώθηκε το project με τίτλο Leaders’ Coaching που διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης



Με την διεξαγωγή της 5ης και τελευταίας συνεδρίας, ολοκληρώθηκε το project με τίτλο Leaders’ Coaching, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης. Εισηγητής ήταν ο Δρ Νέστορας Κολοβός, ο οποίος προσέφερε ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, μεταφέροντας γνώσεις και εμπειρίες σεμιναρίων μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Ο Δρ Κολοβός εστίασε στην αξία και τη συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα στην επιτυχία των επιχειρήσεων και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον ρόλο και την ανάπτυξη του χαρακτήρα για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Παράλληλα αναφέρθηκε στον ορισμό και τη σημασία της ηγεσίας και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού ηγέτη. Επίσης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιχειρηματικότητα, καθώς η ηγεσία, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία εμπεριέχει, θεωρείται ως η ανώτερη μορφή επιχειρηματικής δράσης.

Αξίζει να τονιστεί ότι το project, το οποίο είχε ελεύθερη είσοδο, παρακολούθησαν συνολικά περί τους 50 συμπολίτες μας, οι οποίοι, αφού ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους διοργανωτές, αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στην ποιότητα του project και την εξαιρετική πρωτοβουλία του Ομίλου RotaractΚοζάνης. Αξίζει να τονιστεί ότι το εν λόγω project είναι το πρώτο που διεξάγεται στον ελληνικό χώρο.

Κλείνοντας τις εργασίες, ο πρόεδρος του Ομίλου Rotaract Κοζάνης, κ. Ευάγγελος Χαραλαμπίδης, αφού ευχαρίστησε τον εισηγητή και τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη σημασία του project, ευχήθηκε σε όλους κάθε επιτυχία και ανανέωσε το ραντεβού για νέες δραστηριότητες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.