Κοζάνη: Η Εύξεινος Λέσχη στο σπίτι της…



Παραδόθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου για χρήση, στον Πρόεδρο Κώστα Σανίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, το νεόδμητο κτίριο «Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού» επί της οδού Φιλίππου Β’, στην Κοζάνη.

Η παράδοση έγινε, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή και του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη, με την υπογραφή πρωτοκόλλου διοικητικής παραλαβής μεταξύ της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του αναδόχου και του Προέδρου της Ευξείνου Λέσχης.

Η νέα στέγη του Ποντιακού Ελληνισμού συνολικού εμβαδού 2.678 τ.μ. θα στεγάσει τις πολλαπλές δραστηριότητες της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης και αναμένεται να αναδειχτεί σε φάρο πολιτισμού πανελλήνιας εμβέλειας.

Τα επίσημα εγκαίνια του κτιρίου αναμένονται στα τέλη Ιουλίου.

Την ικανοποίησή τους για τη ευτυχή εξέλιξη εξέφρασαν τόσο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης καθώς και ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης Κώστας Σανίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.