Παιχνίδι Αεροσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Λαγκαδά με τη συμμετοχή του συλλόγου «ΩΜΕΓΑ»



Με επιτυχία τελείωσε η διαγωνιστική συνάντηση αεροσφαίρισης στην οποία συμμετείχε ο σύλλογος της πόλης της Κοζάνης σε δασική περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Στην διοργάνωση της οποίας την ευθύνη είχε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πρωταγωνίστησαν εκτός από την ομάδα της Κοζάνης,ο σύλλογος αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης καθώς και πολλές ανεξάρτητες ομάδες.

Το παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλες οι ομάδες ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας.

Ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλία έχουν αναπτύξει και σύλλογοι της Βουλγαρίας.

Το υλικό που μάζεψε ο σύλλογος της Κοζάνης ξεπερνούσε τα τετρακόσια κιλά ειδών πρώτης ανάγκης  τα οποία με την βοήθεια του Ερυθρού  Σταυρού θα διατεθούν στους πληγέντες.

Το ενδιαφέρον δεν ήταν λοιπόν μόνο αγωνιστικό.

Ωστόσο ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη που συμμετείχαν τις τελευταίες δύο βδομάδες στα εξαιρετικά αλλά και δύσκολα παιχνίδια που έγιναν στην Καστοριά καθώς και στον Λαγκαδά για την αγωνιστική ποιότητα και το ήθος που επέδειξαν.

Ευχαριστήριο

O σύλλογος αεροσφαίρισης Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει  τους υπεύθυνους της υπεραγοράς «Βερόπουλος» επί της 11ης Οκτωβρίου 38 & Βερμίου 170 για την φιλοξενία και την σύμπνοια που έδειξαν στην συγκομιδή ειδών πρώτης ανάγκης για τους προσφάτως πληγέντες πλημμυροπαθείς της Σερβίας.

Ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες της Κοζάνης για το ανθρώπινο πρόσωπο που επέδειξαν προσφέροντας είδη ελάχιστης οικονομικής με τεράστια ανθρώπινη σημασία στα καλάθια που  ο σύλλογος είχε «παρκάρει» στην έξοδο της υπεραγοράς.

Επίσης στα μέλη του συλλόγου που θυσίασαν χρόνο,χρήμα και με κόπο βοήθησαν στην προσπάθεια.

Ο σύλλογος «Ωμέγα»,είναι σύλλογος αεροσφαίρισης.

Πάνω απ’ολα είμαστε άνθρωποι.

Η κοινωνική δράση δεν θα τελειώσει εδώ.

‘Ενα μεγάλο ευχαριστώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.