Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας κατά LIDL: Προσβάλλει την περιοχή και τους κατοίκους της κρατώντας το κατάστημά της ανοιχτό!



Με λύπη μας διαπιστώνουμε πως την μεγάλη εορτή της Πόλης μας του Αγίου Πνεύματος, ημέρα που ο Καθεδρικός Ναός μας της Αγίας Τριάδος γιορτάζει, και ενώ όπως ζήτησε ο Σύλλογος, όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά ,ακόμη και οι μεγάλες αλυσίδες των Σούπερ Μάρκετ, μία και μόνο μία αλυσίδα , αυτή των Γερμανικών συμφερόντων LIDL, δεν σεβάστηκε την σημαντική για την Πόλη μας γιορτή.

Την ώρα που τελούνταν πανηγυρικές λειτουργίες του Ναού, και  λιτανεία της εικόνας του, η συγκεκριμένη αλυσίδα επέλεξε να προσβάλλει την περιοχή και τους κατοίκους της χρησιμοποιώντας νομικίστικα τερτίπια, κρατώντας το κατάστημά της ανοιχτό.

Εμείς καλούμε όλους του καταναλωτές να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους, και σήμερα και στο μέλλον, την πρακτική της συγκεκριμένης αλυσίδας, και την ασέβεια που επιδεικνύει σε όλους τους κατοίκους και τις παραδόσεις της περιοχής μας.

Η ασυδοσία που υποβοηθείται από τις κεντρικές κυβερνητικές αποφάσεις θα μας βρει κάθετα αντίθετους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος                  Χαρίλαος Τοσκίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.