Κάλεσμα για επενδυτή από την διοίκηση της ομάδας της ΚοζάνηςΤο Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνη σε συνεδρίαση του στις 3-6-2014 αποφάσισε να αποστείλει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο που ενδιαφέρεται σοβαρά να αναλάβει την ομάδα.

Μετά από επτά χρόνια συνεχούς προσπάθειας από τον πρόεδρο Αγάπιο Γαβριηλίδη και το επιτελείο του, χωρίς την απαραίτητη στήριξη που χρειαζόταν από όλους μας ώστε η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω, το Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνη ανοίγει τις πόρτες σε όλους τους σοβαρούς επενδυτές.

Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνη δηλώνει κατηγορηματικά στους φίλους της ομάδας ότι δεσμεύεται να μην παραδώσει την ομάδα σε ανθρώπους που λυμαίνονται τον χώρο του ποδοσφαίρου με ύποπτα κίνητρα αλλά σε σοβαρούς επιχειρηματίες οι οποίοι θα προστατέψουν την επένδυση τους με την αγωνιστική αναβάθμιση της ομάδας.

Εάν βρεθεί ο επενδυτής που θα πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτεί η ιστορία της ομάδας το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνη θα παραδώσουν εξ’ ολοκλήρου την ομάδα και θα αποσυρθούν.

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνη
Ο Πρόεδρος,
Αγάπιος Γαβριηλίδης».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.