Συνάντηση Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους της εταιρίας Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ



Συνάντηση της Ραχήλ Μακρή τον κ. Μάρκο Μπουγιουκλάκη, ο οποίος αποτελεί τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του Κτηματολογίου Α.Ε. και εκπροσώπους της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ (ΕΚΧΑ), πραγματοποίησε η Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή.
      
Ο πρόεδρος και οι εκπρόσωποι της ΕΚΧΑ εξέθεσαν τη σημασία της δουλειάς που γίνεται στην Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ και μεταξύ άλλων τόνισαν την ανάγκη εξασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα  του φορέα, ο οποίος διαχειρίζεται ευαίσθητα δεδομένα τόσο της Χώρα όσο και της οικονομικής ζωής των Ελλήνων πολιτών.      
    
Παράλληλα, τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης του φορέα με επιστημονικό προσωπικό καθώς και τη συνέχιση της λειτουργίας των γραφείων του φορέα, για την παροχή  κτηματολογικών υπηρεσιών στους πολίτες. Τέλος, εξέθεσαν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπάρξει αποδέσμευση των χρημάτων, τα οποία προορίζονται για τη χρηματοδότηση της επέκτασης και ολοκλήρωσης του έργου μέχρι και το 2020 .
      
Μετά το πέρας της ανωτέρω συνάντησης η κα Ραχήλ Μακρή έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κάθε πρωτοβουλία που προάγει το Εθνικό συμφέρον και διασφαλίζει την ισότητα στην οικονομική ζωή των πολιτών, θα βρίσκει στήριξη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Για αυτόν τον λόγο, πρώτη προτεραιότητα της πολιτείας θα πρέπει να είναι η άμεση και ορθή ολοκλήρωση του έργου του Κτηματολογίου και όχι η δέσμευση των χρημάτων, τα οποία προορίζονται για την κτηματογράφηση για να παρουσιάσει ο κ. Στουρνάρας υποτιθέμενα πλεονάσματα».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.