Τι πιστεύει ο κ. Ιωαννίδης και ο ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει ή όχι ΥΠΟΒΆΘΜΙΣΗ του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας-Κοζάνης; Του Ζήση Κοντογούνη



Ένα ερώτημα που καλείται να απαντήσει άμεσα και ξεκάθαρα  ο κ Ιωαννίδης . εν όψει της εν εξελίξει διαδικασίας της μεταφοράς του ΕΚΑΒ στα 790 τμ δίπλα απ την κλινική μου.

Προτού εκφράσουν οποιαδήποτε άποψη τους συνιστώ να διαβάσουν προσεκτικά Τα Π.Δ 376 και 346.

Μπορεί ο κ. Ιωαννίδης να έχει σοβαρή αιτία να μην αποδεχθεί τα αυτονόητα, αφού το 2012 ψήφισε υπέρ της μεταφοράς του ΕΚΑΒ στο οικόπεδο των 790 τμ. Αλλά τότε ούτε αυτός ούτε και εγώ ξέραμε τις λεπτομέρειες του σατανικού σχεδίου του εκπροσώπου του ΕΚΑΒ Λάρισας, που σήμερα είναι και Δ/ντής του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Κοζάνης-Δ. Μακεδονίας(!). Τότε κανένας δεν ήξερε τι σημαίνει Παράρτημα ΕΚΑΒ. Μόνο εκείνος  και δεν είπε τίποτα περί αυτού… Φυσικά δεν ήθελε να μας ξυπνήσει απ τον ύπνο μας. Και έκανε πως δήθεν έψαχνε για κατάλληλο οικόπεδο στα Κοίλα και αλλού, μόνο και μόνο για να περάσει ο καιρός , να κοντεύει να τελειώσει η προθεσμία του ΕΣΠΑ για να περάσει εύκολα η πρότασή του απ το Δημ. Συμβούλιο όπως και έγινε. Πέσαμε όλοι θύματα της ραδιουργίας του και φυσικά και ο κ. Ιωαννίδης που ψήφισε με καλή πίστη.

Όμως ο σωστός Δημόσιος άνδρας πρέπει να έχει τη γενναιότητα να παραδεχτεί ένα σφάλμα του και να προσπαθήσει να το διορθώσει. Κάνω έκκληση στον πατριωτισμό του κ. Ιωαννίδη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να  αποτρέψει το υπό εξέλιξη έγκλημα κατά του λαού της Δ. Μακεδονίας.

Ζήσης Κοντογούνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.