Γιαννιτσά: Μαθητής της Γ’ Λυκείου «βούτηξε» στο κενό από 6όροφη πολυκατοικία



Η απόπειρα αυτοκτονίας του μαθητή συγκλονίζει τα Γιαννιτσά – Ο 18χρονος ανέβηκε στον 6ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο σχολείο του…

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι λίγο πριν τις 07.30, ένας 18χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά έκανε βουτιά στο κενό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής ανέβηκε στην κορυφή της εξαόροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το νοσοκομείο της πόλης και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφυγε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Κατευθύνθηκε στην πολυκατοικία και τα όσα ακολούθησαν ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή.

Το άτυχο παιδί, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με βαριά κατάγματα και οι γιατροί δίνουν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς του μαθητή βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους, ενώ στο νοσοκομείο αναμένονται και αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της απόπειρας αυτοκτονίας.

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.